• Προσοχή! Οι μαθητές που έχουν γεννηθεί το έτος 2003, πρέπει να καταθέσουν αίτηση στη στρατολογία το χρονικό διάστημα από 2/1/2021 έως και 31/3/2021. Πατήστε το σύνδεσμο εδώ για περισόττερες πληροφορίες. 

     
  • ΝΕΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ  ΔΕΥΤΕΡΑ 7/12/2020. ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ "ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ"

     
   

This Site  

   

Login Form  

   

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Details

Υπεύθυνοι Εκπαιδευτικοί: Τσαντίλας Σωτήρης (ΠΕ03)

                                       Γεωργαράς Κων/νος (ΠΕ09)

 

 

Κύριος στόχος της ερευνητικής εργασίας ήταν να μελετήσουν και να παρουσιάσουν οι μαθητές λογοτεχνικά, κινηματογραφικά και εικαστικά έργα στα οποία «προφητεύθηκαν» επιστημονικές ανακαλύψεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στη συνέχεια. Οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό παρόλο που αντίθετα με τις αρχικές εκτιμήσεις των υπευθύνων καθηγητών, δεν είχαν ιδιαίτερη οικειότητα με το θέμα.

Το 90% των ωρών του project πραγματοποιήθηκαν στο εργαστήριο Πληροφορικής πράγμα πολύ σημαντικό αφού το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών των παιδιών απαιτούσαν χρήση υπολογιστή και βιντεοπροβολέα.

Οι μαθητές εργάστηκαν σε ομάδες με αρκετά ικανοποιητική αποτελεσματικότητα ως προς τη συνεργασία και την υλοποίηση των επιμέρους στόχων που τέθηκαν.

Επομένως, η αξιολόγηση της διαδικασίας, της υλοποίησης και του αποτελέσματος της συγκεκριμένης ερευνητικής εργασίας κρίνεται αρκετά ικανοποιητική.

   

ΝΕΑ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ  

   

Ο ΚΑΙΡΟΣ  

   
© 1o ΓΕΛ ΝΙΚΑΙΑΣ