• Προσοχή! Οι μαθητές που έχουν γεννηθεί το έτος 2003, πρέπει να καταθέσουν αίτηση στη στρατολογία το χρονικό διάστημα από 2/1/2021 έως και 31/3/2021. Πατήστε το σύνδεσμο εδώ για περισόττερες πληροφορίες. 

     
  • ΝΕΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ  ΔΕΥΤΕΡΑ 7/12/2020. ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ "ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ"

     
   

This Site  

   

Login Form  

   

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΌΓΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 2003

Details

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές που έχουν γεννηθεί το έτος 2003, θα πρέπει να υποβάλλουν Δελτίο Απογραφής Στρατευσίμου σε ΚΕΠ ή σε Στρατολογική Υπηρεσία τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής. 

Η προθεσμία υποβολής αφορά αποκλειστικά το χρονικό διάστημα από 2/1/2021 έως και 31/3/2021 για τους γεννηθέντες το έτος 2003.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι μαθητές που έχουν γεννηθεί το 2003, θα πρέπει να προσκομίσουν στις αρμόδιες υπηρεσίες επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν την ταυτότητά τους (Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο σε ισχύ), τον Α.Φ.Μ. και τον Α.Μ.Κ.Α. τους.

Εάν κάποιος μαθητής δεν διαθέτει Α.Φ.Μ., θα πρέπει να προσέλθει στο τμήμα Μητρώου της Δ.Ο.Υ. της περιοχής που υπάγεται. Οι ώρες εισόδου στις Δ.Ο.Υ. για το κοινό (για προγραμματισμένες συναντήσεις μόνο) και οι ώρες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης είναι διευρυμένες από  08:00 πμ έως τις 17:00 μμ .

Επιπλέον, σε περίπτωση που υπάρχουν σοβαρά προβλήματα υγείας των παιδιών σας , θα πρέπει να προσκομίσετε στην ίδια υπηρεσία τις απαραίτητες ιατρικές γνωματεύσεις ή βεβαιώσεις, στις οποίες θα αναγράφεται με σαφήνεια η πάθηση.

Τέλος, στο Δελτίο Απογραφής οι μαθητές θα πρέπει να αναγράψουν οπωσδήποτε την προσωπική τους ηλεκτρονική διεύθυνση (email) επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να δείτε το έγγραφο εδώ.

Με εκτίμηση,

Απο τη Διεύθυνση

 
   

ΝΕΑ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ  

   

Ο ΚΑΙΡΟΣ  

   
© 1o ΓΕΛ ΝΙΚΑΙΑΣ