• Προσοχή! Οι μαθητές που έχουν γεννηθεί το έτος 2003, πρέπει να καταθέσουν αίτηση στη στρατολογία το χρονικό διάστημα από 2/1/2021 έως και 31/3/2021. Πατήστε το σύνδεσμο εδώ για περισόττερες πληροφορίες. 

   
 • ΝΕΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ  ΔΕΥΤΕΡΑ 7/12/2020. ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ "ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ"

   
   

This Site  

   

Login Form  

   

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Γ ΤΑΞΗΣ

Details


Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 11/5/2020 ξεκινάει η λειτουργία του σχολείου για την Γ΄ τάξη. Το σχολείο θα επαναλειτουργήσει κάτω απο συγκεκριμένες οδηγίες που πρέπει να τηρήσουμε όλοι, καθηγητές και μαθητές:

Οι αναλυτικές οδηγίες του ΕΟΔΥ βρίσκονται στην ιστοσελίδα: https://www.minedu.gov.gr/news/44824-06-05-20-odigies-gia-tin-epanaleitourgia-ton-sxolikon-monadon-2


Τα βασικά σημεία που πρέπει να θυμάσαι είναι:

  • Να κρατάς απόσταση 1,5 μ. με τους συμμαθητές σου μέσα στην τάξη και στους άλλους χώρους του σχολείου, καθώς και με τους φίλους και γνωστούς σου έξω από το σχολείο.
  • Να βήχεις ή να φτερνίζεσαι στον αγκώνα σου ή σε χαρτομάντιλο, το οποίο θα πετάς αμέσως σε κάδο απορριμμάτων.
  • Να μην βάζεις τα χέρια σου στο στόμα, στη μύτη ή στα μάτια σου.
  • Να πλένεις συχνά τα χέρια σου με σαπούνι και νερό για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα,ειδικά πριν τη λήψη φαγητού και μετά τη χρήση της τουαλέτας. Αν δεν υπάρχει σαπούνι και νερό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα.
  • Να μην ανταλλάσσεις αντικείμενα (όπως στυλό, μολύβι, γόμα, κινητό τηλέφωνο, χαρτονομίσματα, κέρματα κλπ) με τους συμμαθητές σου.
  • Σε περίπτωση που εμφανίσεις πυρετό, βήχα ή δυσκολία στην αναπνοή να ενημερώσεις άμεσα τους γονείς/κηδεμόνες σου ή τον καθηγητή σου και να μείνεις σπίτι μέχρι να νιώσεις τελείως καλά.
  • Να μείνεις στο σπίτι αν νιώθεις άρρωστος και να επικοινωνήσεις άμεσα με γιατρό της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και να ενημερωθεί το σχολείο.

 

Σε περίπτωση που υπάρχει άτομο στο σπίτι που ανήκει σε ευπαθή ομάδα ή νοσεί, ο γονέας/ κηδεμόνας μπορεί να ζητήσει με υπεύθυνη δήλωσή του να μην προσμετρώνται οι απουσίες του παιδιού του κατα το διάστημα λειτουργίας του σχολείου. Στο παρόν email υπάρχει ενδεικτική συνημμένη Υπεύθυνη Δήλωση, την οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε και να αποστείλετε με το γνήσιο της υπογραφής στο email του σχολείου. Εναλλακτικά μπορείτε να εκδώσετε επικυρωμένη Υπεύθυνη Δήλωση και ηλεκτρονικά στο site (www.gov.gr) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese/ekdose-upeuthunes-deloses


Για να μην δημιουργηθεί συγχρωτισμός στο σχολείο δεν επιτρέπεται να βρίσκονται όλοι οι μαθητές της Γ τάξης στο σχολείο. Για το λόγο αυτό, τα τμήματα των μαθητών, διαιρούνται σε δυο (2) υποτμήματα: το Α υποτμήμα και το Β υποτμήμα, τα οποία θα έρχονται εναλλάξ  στο σχολείο. Συγκεκριμένα:  
 

 • Οι μαθητές που ανήκουν στο Α υποτμήμα την πρώτη εβδομάδα θα έρθουν στο σχολείο την Δευτέρα 11/5, την Τετάρτη 13/5 και την Παρασκευή 15/5 ενώ την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν την Τρίτη  19/5 και την Πέμπτη 21/5.   
 • Οι μαθητές που ανήκουν στο Β υποτμήμα την πρώτη εβδομάδα θα έρθουν στο σχολείο την Τρίτη  12/5 και την Πέμπτη 14/5 ενώ την επόμενη εβδομάδα θα έρθουν Δευτέρα 18/5, την Τετάρτη 20/5 και την Παρασκευή 22/5.   


Η ίδια διαδικασία προσέλευσης θα συνεχιστεί και τις επόμενες δύο εβδομάδες.


Για την Γ΄τάξη οι μαθητές χωρίζονται αλφαβητικά σε υποτμήματα με βάση την κατεύθυνσή τους ώς εξής: 

Σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής:
ΓΟΙΚ1: Α ΥΠΟΤΜΗΜΑ:  ΑΠΟ ΒΕΡΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΡΟΣΟΥ ΑΝΤΖΕΛΑ και  Β ΥΠΟΤΜΗΜΑ: ΑΠΟ ΖΕΛΙΟ ΗΛΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  
ΓΟΙΚ2: Α ΥΠΟΤΜΗΜΑ: ΑΠΟ ΚΙΟϊΛΕ ΑΝΤΖΕΛΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑ ΕΡΓΚΕΣ και  Β ΥΠΟΤΜΗΜΑ: ΑΠΟ ΜΑΣΤΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΣΙ ΜΑΤΕΟ
ΓΟΙΚ3: Α ΥΠΟΤΜΗΜΑ: ΑΠΟ ΜΠΟΣΙ ΤΣΕΛΣΙΝΤΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΦΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟ και Β ΥΠΟΤΜΗΜΑ: ΑΠΟ ΡΑΠΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΧΥΚΟ ΦΛΑΒΙΟ

Ανθρωπιστικές σπουδές:
ΓΑΝ1: A ΥΠΟΤΜΗΜΑ:  ΑΠΟ ΚΑΨΑΛΗ ΜΑΡΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ και Β ΥΠΟΤΜΗΜΑ: ΑΠΟ ΑΒΑΚΙΑΝ ΛΟΥΣΙΝ ΜΑΡΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.    
ΓΑΝ2: A ΥΠΟΤΜΗΜΑ:  ΑΠΟ ΜΠΑΡΛΑ ΙΩΑΝΝΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΙΤΣΗ ΣΤΕΛΛΑ και Β ΥΠΟΤΜΗΜΑ: ΑΠΟ ΣΑΡΚΟ ΜΑΡΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΣΤΕΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Θετικές σπουδές:
ΓΘΕΤ: A ΥΠΟΤΜΗΜΑ:  ΑΠΟ ΖΓΟΥΛΕΤΑ ΣΟΦΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑΥΡΟΥΖΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ και Β ΥΠΟΤΜΗΜΑ: ΑΠΟ ΝΕΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΨΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

Σπουδές υγείας:
ΓΥΓ: A ΥΠΟΤΜΗΜΑ:  ΑΠΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΧΜΕΤΙ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ και Β ΥΠΟΤΜΗΜΑ: ΑΠΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΕΡΗ ΕΛΕΝΗ    

το πρόγραμμα από 01/06/20μαθημάτων θα το βρείτε εδώ,

(Οι καθηγητές Καβλιεράτος και Συριανός αν και φαίνονται στο πρόγραμμα δεν θα παρευρίσκονται στο σχολείο λόγω άδειας ειδικού σκοπού. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους με email)

και το ωράριο και τον τρόπο διεξαγωγής των διαλειμμάτων, θα το βρείτε εδώ.


Με εκτίμηση 

Απο το Διευθυντή και το σύλλογο Διδασκόντων

   

ΝΕΑ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ  

   

Ο ΚΑΙΡΟΣ  

   
© 1o ΓΕΛ ΝΙΚΑΙΑΣ