• Προσοχή! Οι μαθητές που έχουν γεννηθεί το έτος 2003, πρέπει να καταθέσουν αίτηση στη στρατολογία το χρονικό διάστημα από 2/1/2021 έως και 31/3/2021. Πατήστε το σύνδεσμο εδώ για περισόττερες πληροφορίες. 

     
  • ΝΕΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ  ΔΕΥΤΕΡΑ 7/12/2020. ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ "ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ"

     
   

This Site  

   

Login Form  

   

Ενημέρωση μαθητών της Γ' Λυκείου για συμμετοχή σε πλου με Υποβρύχιο

Details

ΘΕΜΑ: «Ενημέρωση μαθητών/τριών της Γ’ Λυκείου για συμμετοχή σε πλου με Υποβρύχιο και Πυραυλακάτους του Πολεμικού Ναυτικού» ΣΧΕΤ.: Το με αρ. πρωτ. 165953/ΓΔ4,Δ4/23-10-2019 αίτημα του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού. Σας ενημερώνουμε ότι το Πολεμικό Ναυτικό στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο και μετά τις επιτυχημένες δράσεις των προηγούμενων ετών όπου μαθητές/τριες βίωσαν τη εμπειρία να συμμετάσχουν ενεργά σε πλόες με Πολεμικά πλοία και πτήσεις με ελικόπτερο, προσκαλεί για το έτος 2020 μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου σε μία νέα ξεχωριστή εμπειρία δίπλα σε στελέχη του ΠΝ, συμμετέχοντας σε πλου με υποβρύχιο και δύο πυραυλακάτους.

Η κλήρωση, για την επιλογή των τριάντα (30) μαθητών/μαθητριών, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργανώνει το Πολεμικό Ναυτικό προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του. Οι πλόες με το Υποβρύχιο και τις Πυραυλακάτους θα πραγματοποιηθούν κατά την εορταστική περίοδο Χριστουγέννων – Νέου Έτους, προκειμένου να μη επηρεαστεί το πρόγραμμα των σχολικών μαθημάτων των συμμετεχόντων/ουσών μαθητών/τριών. Για τη συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται: α. Συμπλήρωση αίτησης β. Συμπλήρωση Υπεύθυνης Δήλωσης έως 30 Νοεμβρίου 2019. Απαραίτητη η συμμετοχή ενήλικα συνοδού. Όσοι από τους μαθητές/τριες που κληρωθούν, διαμένουν σε απόσταση άνω των 200χλμ από την Αθήνα, θα φιλοξενηθούν μετά των συνοδών τους την παραμονή του απόπλου, ενώ τα έξοδα μετάβασης και διαμονής θα καλυφθούν με μέριμνα του Πολεμικού Ναυτικού. Τα ανωτέρω στοιχεία για ενημέρωση των μαθητών/τριών και η δήλωση συμμετοχής είναι διαθέσιμα στους ακόλουθους συνδέσμους του Πολεμικού Ναυτικού: α) για την ενημέρωση των μαθητών/τριων στην ιστοσελίδα http://www.hellenicnavy.gr, και β) για τη δήλωση συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://form.hellenicnavy.gr/klirosi/ Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλούμε όπως έρθετε σε επικοινωνία με τον Πλωτάρχη κ. Γεώργιο Δόρμπη, τμηματάρχη της Διεύθυνσης Εθιμοτυπίας & Δημοσίων Σχέσεων του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Τμήμα Ενημέρωσης Κοινού και Προβολής, τηλ 210 6551363, 210 6551122, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">

Ολόκληρη η πρόσκληση εδώ

 
   

ΝΕΑ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ  

   

Ο ΚΑΙΡΟΣ  

   
© 1o ΓΕΛ ΝΙΚΑΙΑΣ