Βιβλίο, Διαβάστε, Φοιτητής, Χαρτόνι, Schultafel

Σημαντικές Ανακοινώσεις:

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 

 

Ενημέωση γονέων και κηδεμόνων για τις εγγραφές, ανανεώσεις εγγραφών και μετεγγραφές για το 2022-2023:

   

Η B' φάση ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής ξεκίνησε από την Πέμπτη 01-09-2022 και ώρα 08:00 έως και την Τρίτη 06-09-2022 και ώρα 23:59. Όσοι κηδεμόνες δεν έχουν κάνει ηλ. εγγραφή του παιδιού τους στην επόμενη τάξη στο e-eggrafes είναι απαραίτητο να προβούν σε ηλ. εγγραφή  για το σχολικό έτος 2022-2023. Πληροφορίες για τις ηλ. εγγραφές θα βρείτε στο e-eggrafes.minedu.gov.gr. 

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι για να ολοκληρωθεί η εγγραφή του παιδιού σας στο σχολείο θα χρειαστεί να συμπληρώσετε, υπογράψετε και να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά στο e-mail του σχολείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή να προσκομίσετε στο σχολείο έως την έναρξη των μαθημάτων του σχολικού έτους 2022-2023 τα εξής έγγραφα:

1) Το έγγραφο (σε pdf) της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής στο 1 ΓΕΛ Νίκαιας (απο το e-eggrafes.minedu.gov.gr), το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε όταν έχετε ολοκληρώσει την ηλεκτρονική εγγραφή στο e-eggrafes.

2) Υπεύθυνη δήλωση επικοινωνίας (την οποία θα βρείτε πατώντας εδώ) στην οποία να υπάρχει ενεργό e-mail και κινητό τηλέφωνο του κηδεμόνα που έκανε την ηλεκτρονική δήλωση.

3) Υπεύθυνη δήλωση έγκρισης (την οποία θα βρείτε πατώντας εδώ) του έτερου κηδεμόνα (όχι του κηδεμόνα που έκανε με τους κωδικούς taxinet την ηλ. αίτηση).

4) Αντίγραφο ταυτότητας του μαθητή/τριας.

5) Για τους μαθητές της Α τάξης, ατομικό Δελτίο υγείας (το οποίο θα βρείτε πατώντας εδώ) το οποίο συμπληρώνεται και υπογράφεται απο τον ιατρό που θα εξετάσει τον/την μαθητή/τρια.

Το ατομικό Δελτίο υγείας μπορείτε να το προσκομίσετε (στη Γυμνάστρια του σχολείου), έως τα τέλη  Σεπτεμβρίου 2022. Επίσης οι μαθητές που δεν έχουν ελληνική ιθαγένεια παρακαλούνται να προσκομίσουν αντίγραφο πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης γνήσιο και μεταφρασμένο από το Υπουργείο Εξωτερικών.


Με εκτίμηση 

Απο τη Διεύθυνση 

 

Loading...

  

Loading...

 

Σημ. την υπεύθυνη δήλωση μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.