Βιβλίο, Διαβάστε, Φοιτητής, Χαρτόνι, Schultafel

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,


Σας ενημερώνουμε ότι  με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής, κατόπιν έκτακτης σύσκεψης με τους Δημάρχους της Αττικής, αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία όλων των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση μέσω Webex.


Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να βρείτε :
1. Το ωρολόγιο πρόγραμμα,
2. Το ωράριο τηλεκπαίδευσης του σχολείου (Προσοχή! Η 1η ώρα ξεκινάει στις 8:00 πμ),
3. Τους συνδέσμους των ηλεκτρονικών τάξεων των καθηγητών του σχολείου


Για να συνδεθεί ένας μαθητής στην ηλεκτρονική τάξη του καθηγητή θα χρειαστεί να χρεισιμοποιήσει τον διαδικτυακό σύνδεσμο της αίθουσας του καθηγητή. Για οδηγίες υπάρχει ο σχετικός ιστότοπος https://webex.sch.gr/
 

Παρατηρήσεις:
1. Νεότερη ενημέρωση για πιθανή συνέχιση της τηλεκπαίδευσης θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες.
2. Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση (φεκ 4264/30.9.2020) θα μπαίνουν απουσίες σε κάθε μάθημα οι οποίες θα προσμετρώνται στο γενικό σύνολο των απουσιών και θα λαμβάνονται υπόψη για το χαρακτηρισμό της φοίτησης.
3. Για να τους επιτραπεί να συνδεθούν στις ηλεκτρονικές τάξεις των καθηγητών, οι μαθητές θα πρέπει να αναγράφουν το πραγματικό τους όνομα και επώνυμο καθως και το πραγματικό τους email επικοινωνίας.

Για απορίες μπορείτε να χρησιμοποιείτε το email του σχολείου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).


Με εκτίμηση

Από τη Διεύθυνση