Βιβλίο, Διαβάστε, Φοιτητής, Χαρτόνι, Schultafel

ΠΑρακάτω θα βρείτε εκδηλώσεις του σχολείου μας:

Αγαπητοί γονείς,


Προσκαλούμε τους γονείς των μαθητών της Ά ταξης  την Τετάρτη 8/12/2021 και ώρα 12:00 με 14:00 μμ  να παρευρεθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου όπου θα γίνει  ενημέρωση από τους καθηγητές σχετικά με τη φοίτηση, την επίδοση  και τους κανόνες λειτουργίας του σχολείου.

Επίσης στη συνέχεια  από 14:00 έως 17:00 μμ (στην αίθουσα εκδηλώσεων) θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του προεδρείου του συλλόγου γονεων και κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Νίκαιας. Εκτός από τους γονείς των μαθητών/τριών της Α τάξης που θα ψηφίσουν, παρακαλούνται και οι γονείς των μαθητών/τριών των άλλων τάξεων (Β και Γ τάξης) να προσέλθουν για την ψηφοφορία με την ταυτότητά τους από 14:00 έως 17:00 μμ . Όποιος/α ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος/α παρακαλείται να αποστείλει το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του/της στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. της ένωσης συλλόγων  γονέων  και κηδεμόνων της Νίκαιας. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι για την επίσκεψη γονέα στο σχολείο χρειάζεται να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19. Για το λόγο αυτό απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας καθώς και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (με ισχύ εντός εξαμήνου) ή πρόσφατο rapid test τα οποία πρέπει πριν την επίσκεψη στο σχολείο να δηλωθούν στην πλατφόρμα https://edupass.gov.gr/schools/ επιλέγοντας το πεδίο δήλωση επισκεπτών.


Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος Διδασκόντων